Wie zijn wij?

  • Wie zijn wij?

    Biozar kent een kleurrijke historie. Ruim 35 jaar geleden trok de Dhr. Wisman, nadat hij zijn studie had afgemaakt, naar West Afrika om daar te gaan werken in de mijnindustrie. In de loop van de jaren kwam hij daar in aanraking met een aantal lokale stammen. Uit interesse voor hun cultuur en met name gebruiken, ontdekte hij de heilzame kruiden en planten. Nadat hij daar een aantal jaren gewoond en gewerkt had, vertrok hij naar India en later het Amazone gebied. Eigenlijk horen we voor de volledigheid een vierde continent hier aan toe te voegen en dat is Europa. Iers mos is aan Biozar toegevoegd omdat het de formule compleet maakte.

  • Nederland

    Eind jaren negentig kwam hij weer terug op Nederlandse bodem en had het idee opgepakt om zijn kennis te gaan gebruiken om de weerstand van planten te verbeteren. Tot op een dag, zijn neef bij hem kwam met een ongemak. Hij besloot zijn neef te helpen en de formule aan te passen. Inmiddels gebruiken ook een aantal topsporters Biozar. Daaronder is zelfs een wereldkampioen.
    Al die natuurlijke ingrediënten uit verschillende windstreken liggen ten grondslag aan het product Biozar en inmiddels heeft menigeen al mogen ondervinden wat Biozar voor hen heeft kunnen betekenen.