Veelgestelde vragen


1. Wat is Biozar® Original en waarvoor wordt het gebruikt?
Biozar® Original is een natuurlijk voedingssupplement dat is ontworpen om de weerstand te versterken en het immuunsysteem te ondersteunen. Het bevat een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten zoals venkel, knotswier, maca, wu wei zi en steviolglycosiden.

2. Hoe wordt Biozar® Original gebruikt?
Biozar® Original kan het beste worden ingenomen met fruit- of groentesappen die een hoog gehalte aan lycopeen bevatten, zoals tomatensap, rozenbottels of watermeloen. Je kunt het ook innemen met drinkwater. Een kleine dagelijkse dosis van 3-6 ml (1-2 theelepels) is voldoende. Raadpleeg de bijsluiter voor gedetailleerde instructies.

3. Wat zijn de voordelen van jodium in Biozar® Original?
Jodium is een essentieel spoorelement dat onder andere de schildklierfunctie ondersteunt, energie levert aan het lichaam, de energiestofwisseling reguleert en bijdraagt aan cognitieve functies.

4. Kan ik Biozar® Original gebruiken als ik geneesmiddelen gebruik?
Bij gebruik in combinatie met geneesmiddelen is het altijd raadzaam om uw huisarts te raadplegen. Dit geldt met name als u momenteel een immunosuppressieve behandeling ondergaat.

5. Zijn er contra-indicaties voor het gebruik van Biozar® Original?
Personen met een overgevoeligheid voor een van de bestanddelen wordt afgeraden Biozar® Original te gebruiken. Ook personen die een immunosuppressieve behandeling ondergaan, moeten voorzichtig zijn. Stop het gebruik als u gevoeligheid voor de maag ervaart, tintelingen in handen en benen heeft die aanhouden of verergeren.

6. Kan ik Biozar® Original gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding?
Biozar® Original kan voor zover bekend zonder bezwaar worden gebruikt tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding, volgens de aanbevolen dosering.

7. Hoe moet ik Biozar® Original bewaren?
Bewaar Biozar® Original in de koelkast. Zorg ervoor dat het buiten het bereik van kinderen blijft en niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht. Het product zit in een speciale fles waarvan de binnenkant een speciale coating heeft om Biozar® Original te beschermen. Het is handig om het product in de originele verpakking te laten zitten.

8. Wat zijn de ingrediënten van Biozar® Original?
Biozar® Original bevat een mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder venkel, knotswier, maca, wu wei zi en steviolglycosiden. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om het immuunsysteem te ondersteunen.

9. Kan ik Biozar® Original combineren met voedsel en drank?
Het wordt aanbevolen om het nuttigen van alcohol te beperken en voldoende water te drinken tijdens het gebruik van Biozar® Original. Een gezonde voeding en levensstijl blijven essentieel, en Biozar® Original is geen vervanging hiervoor.

10. Wat is het unieke aan Biozar® Original?
Het geheim van Biozar® Original ligt niet alleen in de ingrediënten, maar ook in de manier waarop ze zijn samengebracht en het fermentatieproces dat eraan voorafgaat. Dit maakt Biozar® Original tot een unieke cocktail van oude kennis en moderne benaderingen.

11. Hoelang is Biozar® Original houdbaar?
Ieder flesje vermeldt de maximale houdbaarheidsdatum. Na het openen is het product nog maximaal 6 maanden houdbaar.

12. Kan mijn huisdier ook Biozar® Original innemen?
Ook je huisdier kan baat hebben wij aan Biozar® Original. De ingrediënten ondersteunen de algehele gezondheid en welzijn van je huisdier. Ook ondersteun je het immuunsysteem, versterk je de weerstand tegen ziekten en bevorder je een gezonde spijsvertering. Bovendien kan Biozar® bijdragen aan een glanzende vacht, gezonde huid en sterke botten en gewrichten
Meer weten? Ga dan naar de pagina 'huisdieren'.

13. Verzending naar het buitenland
Het is mogelijk om een bestelling naar het buitenland te verzenden. We willen u er echter op attenderen dat niet alle betaalopties beschikbaar zijn voor internationale verzendingen. Bijvoorbeeld, iDEAL is niet beschikbaar voor verzendingen naar het buitenland. Gelieve uw verzendgegevens in te voeren via onze website en de beschikbare betalingsopties te raadplegen. Betalingen met creditcard en PayPal zijn altijd mogelijk.


Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat is Biozar en hoe wordt het gebruikt?

Biozar® Original kan het beste geconsumeerd worden met fruit- of groentesappen, die een hoge dosis lycopeen bevatten. Voorbeelden hiervan zijn tomatensap, rozenbottels en watermeloen. Innemen met drinkwater kan ook. Een kleine dosering per dag (3-6 ml/1-2 theelepels) is ruim voldoende. Biozar® Original wordt regelmatig door een erkend labora- torium getest. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Biozar® Original heeft, door toevoeging van Venkel, als doel het immuunsysteem te onder- steunen.

  • Biozar bevat kaliumjodide

Waar is jodium goed voor?

  • Jodium ondersteunt het energieniveau.
  • Jodium ondersteunt de schildklier.
  • Jodium ondersteunt de energiestofwisseling.
  • Jodium levert een bijdrage aan cognitieve functies.

Door het gebruik van Biozar® Original kan de ijzerwaarde naar beneden gaan want deze wordt omgezet in zuurstof. Daarom is het ook belangrijk dat u voldoende ijzer binnen krijgt via de normale voeding of in de vorm van Roosvice Ferro of Iron Vital (biologisch).

Download hier de Vitaliteitsmeting Biozar
Download hier de bijsluiter

De kruiden, planten & Iers Mos zijn 100% natuurlijk

Ons voedingspatroon van de laatste 40 jaar is enorm veranderd. Gelukkig ontstaat er een mentaliteitsverandering. We letten er vaker op of onze verse groenten, fruit, brood en vlees biologisch zijn. We lezen beter de etiketten, bewegen meer en gaan bewuster met ons lichaam om.

Biozar® Original bestaat uit kruiden en plantenextracten. Wat er in zit, daar maken we niet zo’n geheim van. Venkel ondersteunt het immuunsysteem. Biozar® Original bevat o.a.:
• Venkel
• Knotswier (Ascophyllum nodosum), Bruinwier
• Maca
• Wu wei zi
• Steviolglycosiden (uit Stevia)

Het geheim van Biozar® Original is niet zozeer de bestanddelen. Maar meer de manier waarop die bij elkaar gebracht zijn en het fermentatieproces wat er aan vooraf is gegaan. Biozar® Original is vrij van gluten en bevat geen smaakversterkers en kleurstoffen.

Biozar® Original is een unieke cocktail waarin oude kennis samen komt.

Klik hier voor meer informatie