Veelgestelde vragen


1. Wat is Biozar® Original en waarvoor wordt het gebruikt?
Biozar® Original is een natuurlijk voedingssupplement dat is ontworpen om de weerstand te versterken en het immuunsysteem te ondersteunen. Het bevat een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten zoals venkel, knotswier, maca, wu wei zi en steviolglycosiden.

2. Hoe wordt Biozar® Original gebruikt?
Biozar® Original kan het beste worden ingenomen met fruit- of groentesappen die een hoog gehalte aan lycopeen bevatten, zoals tomatensap, rozenbottels of watermeloen. Je kunt het ook innemen met drinkwater. Een kleine dagelijkse dosis van 3-6 ml (1-2 theelepels) is voldoende. Raadpleeg de bijsluiter voor gedetailleerde instructies.

3. Wat zijn de voordelen van jodium in Biozar® Original?
Jodium is een essentieel spoorelement dat onder andere de schildklierfunctie ondersteunt, energie levert aan het lichaam, de energiestofwisseling reguleert en bijdraagt aan cognitieve functies.

4. Kan ik Biozar® Original gebruiken als ik geneesmiddelen gebruik?
Bij gebruik in combinatie met geneesmiddelen is het altijd raadzaam om uw huisarts te raadplegen. Dit geldt met name als u momenteel een immunosuppressieve behandeling ondergaat.

5. Zijn er contra-indicaties voor het gebruik van Biozar® Original?
Personen met een overgevoeligheid voor een van de bestanddelen wordt afgeraden Biozar® Original te gebruiken. Ook personen die een immunosuppressieve behandeling ondergaan, moeten voorzichtig zijn. Stop het gebruik als u gevoeligheid voor de maag ervaart, tintelingen in handen en benen heeft die aanhouden of verergeren.

6. Kan ik Biozar® Original gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding?
Biozar® Original kan voor zover bekend zonder bezwaar worden gebruikt tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding, volgens de aanbevolen dosering.

7. Hoe moet ik Biozar® Original bewaren?
Bewaar Biozar® Original in de koelkast. Zorg ervoor dat het buiten het bereik van kinderen blijft en niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht. Het product zit in een speciale fles waarvan de binnenkant een speciale coating heeft om Biozar® Original te beschermen. Het is handig om het product in de originele verpakking te laten zitten.

8. Wat zijn de ingrediënten van Biozar® Original?
Biozar® Original bevat een mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder venkel, knotswier, maca, wu wei zi en steviolglycosiden. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om het immuunsysteem te ondersteunen.

9. Kan ik Biozar® Original combineren met voedsel en drank?
Het wordt aanbevolen om het nuttigen van alcohol te beperken en voldoende water te drinken tijdens het gebruik van Biozar® Original. Een gezonde voeding en levensstijl blijven essentieel, en Biozar® Original is geen vervanging hiervoor.

10. Wat is het unieke aan Biozar® Original?
Het geheim van Biozar® Original ligt niet alleen in de ingrediënten, maar ook in de manier waarop ze zijn samengebracht en het fermentatieproces dat eraan voorafgaat. Dit maakt Biozar® Original tot een unieke cocktail van oude kennis en moderne benaderingen.

11. Hoelang is Biozar® Original houdbaar?
Ieder flesje vermeldt de maximale houdbaarheidsdatum. Na het openen is het product nog maximaal 6 maanden houdbaar.

12. Kan mijn huisdier ook Biozar® Original innemen?
Ook je huisdier kan baat hebben wij aan Biozar® Original. De ingrediënten ondersteunen de algehele gezondheid en welzijn van je huisdier. Ook ondersteun je het immuunsysteem, versterk je de weerstand tegen ziekten en bevorder je een gezonde spijsvertering. Bovendien kan Biozar® bijdragen aan een glanzende vacht, gezonde huid en sterke botten en gewrichten
Meer weten? Ga dan naar de pagina 'huisdieren'.

13. Verzending naar het buitenland
Het is mogelijk om een bestelling naar het buitenland te verzenden. We willen u er echter op attenderen dat niet alle betaalopties beschikbaar zijn voor internationale verzendingen. Bijvoorbeeld, iDEAL is niet beschikbaar voor verzendingen naar het buitenland. Gelieve uw verzendgegevens in te voeren via onze website en de beschikbare betalingsopties te raadplegen. Betalingen met creditcard en PayPal zijn altijd mogelijk.


Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

What is Biozar and how is it used?

Biozar® Original is best consumed with fruit or vegetable juices, which contain a high dose of lycopene. Examples include tomato juice, rose hips, and watermelon. You can also take it with drinking water. A small dose per day (3-6 ml/1-2 teaspoons) is more than enough. Biozar® Original is regularly tested by an accredited laboratory. Do not exceed the recommended dose. Biozar® Original aims to support the immune system by adding fennel.

  • Biozar contains potassium iodide

What is iodine good for?

  • Iodine supports the energy level.
  • Iodine supports the thyroid gland.
  • Iodine supports energy metabolism.
  • Iodine contributes to cognitive functions.

By using Biozar® Original, the iron value can go down because it is converted into oxygen. That is why it is also important that you get enough iron through your normal diet or in the form of Roosvice Ferro or Iron Vital (organic).

Download the Biozar Vitality Measurement here
Download the leaflet here

The herbs, plants & Irish Moss are 100% natural

Our diet has changed enormously in the last 40 years. Fortunately, there is a change of mentality. We pay more attention to whether our fresh vegetables, fruit, bread and meat are organic. We read the labels better, move more and deal with our body more consciously.

Biozar® Original consists of herbs and plant extracts. What's in it, we don't make such a secret of it. Fennel supports the immune system. Biozar® Original includes:
• Fennel
Knotweed (Ascophyllum nodosum), brown algae
• Maca
• Wu wei zi
• Steviol Glycosides (from Stevia)

The secret of Biozar® Original is not so much the ingredients. But more the way they are brought together and the fermentation process that preceded it. Biozar® Original is gluten-free and contains no flavor enhancers or coloring agents.

Biozar® Original is a unique cocktail in which old knowledge comes together.

Click here for more information